Ansök till The Human Rights Defenders Academy

Är du ung, aktivist, nyutexaminerad eller student från västra Balkan och intresserad av mänskliga rättigheter? Ansök till The Human Rights Defenders Academy, i Vrsac, Serbien, 22-28 november 2020!

The Human Rights Defenders Academy är en femdagarsutbildning för unga aktivister från Albanien, Bosnien och Hercegovina, Kosovo, Montenegro, Nordmakedonien och Serbien. Deltagarna utbildas av experter och får praktisk erfarenhet av de människorättsfrågor som påverkar regionen. Kostnader täcks.

Läs mer och ansök här.

Obs! Eftersom utvecklingen av coronapandemin är oförutsägbar så kan The Human Rights Defenders Academy äga rum i ett annat, digitalt format som respekterar eventuella rekommendationer. Civil Rights Defenders informerar deltagarna om det behövs.

Taggar ,