Nordic Rule of Law Forum 2021

Sedan 2014 har Civil Rights Defenders organiserat Rule of Law Forum för Västra Balkan. Forumet samlar domare, åklagare och advokater för att föra samtal och diskussioner kring den senaste rättspraxisen från Europadomstolen. I år arrangerar vi för första gången ett liknande evenemang för Norden – The Nordic Rule of Law Forum. Forumet går av stapeln i Stockholm den 26 november och anordnas i samarbete med Konrad Adenauer stiftelse.

Syftet med forumet är att skapa en mötesplats där jurister kan utbyta erfarenheter och stärka sin kunskap inom området. Forumet bidrar också till att stärka ett internationellt samarbete, då nuvarande och tidigare domare vid Europadomstolen samt jurister från andra nordiska länder kommer att delta och dela sina perspektiv.

Eftersom Nordic Rule of Law Forum hålls för första gången kan vi inte erbjuda en plats till alla. Anmälan kommer att vara öppen för de som har fått en inbjudan via e-post.

Hela programmet och mer information hittar du här.

Taggar ,