Praktikant till vårt kontor i Belgrad

Vill du arbeta för mänskliga rättigheter i Europa? Är du intresserad av att lära dig hur du kan bidra till kapaciteten och säkerheten hos några av världens mest utsatta människorättsförsvarare?

Är du student eller akademiker inom samhällsvetenskap? Sök praktik på vårt regionkontor i Belgrad!

Beskrivning

  • Under praktiken kommer du att delta i organisationens programarbete – forskning, skriva rapporter, arbeta med partners och hjälpa till med att organisera olika projektaktiviteter, såsom debatter, konferenser, workshops, utbildningar med mera.

Vem kan ansöka och hur?

  • Du är student eller nyutexamen vid en samhällsvetenskaplig fakultet, över 18 år. Det krävs utmärkta engelska språkkunskaper, att du kan göra självständig research och att du har ett starkt engagemang för att arbeta i fem månader i en mångkulturell miljö.

Praktiken är obetald och inga kostnader täcks, förutom ersättning för månadskostnaderna för kollektivtrafiken.

Praktiken sker på vårt regionkontor i Belgrade, Serbien och börjar den 8 februari 2021. Ansökan ska skrivas på engelska och innehålla ett CV och ett personligt brev där du förklarar varför de är rätt person för praktiken.

Ansök senast 15 januari 2021 till belgrade@crd.org. Intervjuer genomförs löpande, och praktikplatsen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Taggar ,