Två Programme Officers till Civil Rights Defenders kontor i Bogota

Brinner du för mänskliga rättigheter och vill jobba i en internationell miljö med kollegor över hela världen? Då har vi jobbet för dig.

Läs hela annonsen på engelska här.

Ansökan 

Ansökan med personligt brev och CV skickas senast den 28 juni 2020 till recruitment@crd.org. Märk ansökan med ”Programme Officer Latin America” i ämnesraden. Observera att intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Välkommen med din ansökan!

Om oss 

Civil Rights Defenders är en politiskt och religiöst obunden internationell människorättsorganisation baserad i Sverige, med uppgift att försvara medborgerliga och politiska rättigheter och stödja människorättsförsvarare över hela världen. Vi samarbetar med och stöder människorättsförsvarare som arbetar i några av världens mest repressiva regioner. Vi bedriver påverkansarbete, juridiska processer och informerar om situationen för mänskliga rättigheter globalt. Civil Rights Defenders har cirka 60 anställda på fyra kontinenter, varav 40 arbetar på vårt huvudkontor i Stockholm, Sverige.

Taggar , ,