Hyr kontorsplats på Sergels Torg hos Civil Rights Defenders

Söker du kontorsplats? Här sitter jurister, journalister, säkerhetsexperter och människorättsförsvarare från hela världen. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en spännande och internationell miljö omgiven av människorättsaktörer. Civil Rights Defenders erbjuder nu ca 14 kontorsplatser till frilansare eller mindre organisationer och företag mitt i centrala Stockholm.

Våra kontorsplatser finns i en inspirerande och välskött kontorslokal med möjligheter till nätverk och samarbeten. Kontorslokalen har öppen planlösning med fönster från golv till tak och ligger på tolfte våningen i Hötorgshuset 5, närmast Sergels Torg. Effektiva resor och möten möjliggörs av närheten till tunnelbana, fjärrtåg och Arlanda express.

Om oss

Civil Rights Defenders är en politiskt och religiöst obunden internationell människorättsorganisation baserad i Sverige, med uppgift att försvara civila och politiska rättigheter och stödja människorättsförsvarare över hela världen.

Civil Rights Defenders har närvaro på fyra kontinenter. På vårt huvudkontor i Stockholm jobbar cirka 40 medarbetare i olika funktioner med att stödja våra samarbetspartners. Läs mer om oss på www.crd.org.

Villkor och priser

När du hyr en kontorsplats hos oss får du ditt eget skrivbord i öppet landskap för 5000 kr/månad*. Kontorsplatser kan hyras från och med 1 oktober 2019 till och med 30 augusti 2020.

Alla som hyr en kontorsplats har kostnadsfritt tillgång till:

  • El och Internet/WiFi
  • Pentry, kaffe och te, toalett
  • Tillgång till konferensrum och presentationsskärm
  • Larm/Passersystem + 24/7 access med egen keyfob
  • Skrivare, scanner och kopiator

Intresseanmälan skickas till:

info@crd.org
Märk intresseanmälan ”Sergels Torg 12”

Vill du hyra fler än en kontorsplats?
Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsförslag!

*Civil Rights Defenders är inte momspliktiga därav ingen moms i priset och inget momspåslag.

Taggar